Antena 3 CNN Actualitate Prima sentință în dosarul averii lui Adrian Păunescu. Cum se împart bunurile poetului

Prima sentință în dosarul averii lui Adrian Păunescu. Cum se împart bunurile poetului

La 10 ani de la moartea lui Adrian Păunescu și la aproape tot atâția ani de procese, în sfârșit judecătorii au tranșat o parte importantă din ceea ce înseamnă averea lăsată în urmă de poet. Pe de o parte se împart drepturile de autor între moștenitorii poetului.

Prima sentință în dosarul averii lui Adrian Păunescu. Cum se împart bunurile poetului
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    17 Iul 2020   •   23:30

Cu toate acestea, rămân în instanță terenuri, case și conturi. Toate acestea ar valora nu mai puțin de 4.000.000 de euro. Fiica lui nerecunoscută în timpul vieții, Andreea, a trebuit să-și câștige numele în instanță.

Apoi, tot în instanță, a deschis un proces prin care își cere drepturile care îi revin în calitate de moștenitoare a poetului. Procesul de împărțire a averii poetului se ține la Ploiești, între Andreea Păunescu care i-a dat în judecată pe ceilalți moștenitori ai tatălui său, Carmen Păunescu, ultima soție a artistului, Ana Maria și Andrei, ceilalți copii.

Deși a început în urmă cu mai mulți ani, abia acum putem vorbi de un prim pas important făcut în speța împărțirii avuției. Cât revine fiecăruia dintre moștenitori, aflați din materialul prezentat, vineri, în emisiunea Show Blitz:

 

×
Subiecte în articol: Adrian Paunescu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close