Antena 3 CNN Actualitate Prima soţie a lui Adrian Păunescu: Poetul mai are două fiice gemene

Prima soţie a lui Adrian Păunescu: Poetul mai are două fiice gemene

Prima soţie a lui Adrian Păunescu: Poetul mai are două fiice gemene
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Noi 2010   •   12:02

Adrian Păunescu mai are două fiice, susţine prima soţie a poetului într-un jurnal publicat în 2009. Constanţa Buzea a dezvăluit în volumul "Creştetul gheţarului" că poetul ar fi avut două fete gemene cu o amantă, informează Libertatea.

“Câteva luni după naşterea Ioanei, stând noi de vorbă, încercam să-l asigur că următorul nostru prunc o să fie băiatul pe care şi-l doreşte. Dar îi scapă o remarcă aiuritoare, că lui i se vor naşte numai fete. Cum aşa?! Fără să-i pese de efect, mi se spovedeşte cu orgoliu că este tată şi la altă casă. Că o nebună îndrăgostită de el i-ar fi născut gemene”, scrie Constanţa Buzea.

Femeia mărturiseşte că nu a iertat niciodată infidelitatea poetului şi că i-a fost imposibil să treacă peste acest şoc. “Rănită, minţită, nu mă văd iertând. (...) Pe ea n-o condamn. Himerele ei, iluziile ei sunt ca şi fireşti, ca şi ale mele oarecând. Dar pe el nu-l absolv de vinovăţie”, a mai scris Constanţa Buzea.

Poeta Constanţa Buzea a fost prima nevastă a lui Adrian Păunescu. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 16 ani, între 1961 şi 1977, perioadă în care i-a dăruit doi copii: Ioana (născută în 1967) şi Andrei (în 1969).

 

×
Subiecte în articol: Adrian Paunescu poet sotie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close