Antena 3 CNN Actualitate Prima victimă a caniculei. Un bărbat a căzut ca secerat în staţia de autobuz

Prima victimă a caniculei. Un bărbat a căzut ca secerat în staţia de autobuz

După ce a trecut perioada de ploi şi inundaţii, căldura a pus stăpânire pe tot mai multe zone din ţară. O adevărată tragedie a avut loc la Vaslui, acolo unde canicula a făcut deja o victimă, iar medicii nu au mai putut să-l ajute.

Prima victimă a caniculei. Un bărbat a căzut ca secerat în staţia de autobuz
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    29 Iun 2020   •   16:55

Totul s-a întâmplat la Vaslui, acolo unde un bărbat de numai 43 de ani a căzut pur şi simplu în plină stradă, după ce i s-a făcut rău. Victima se afla în centrul municipiului Bârlad, într-o staţie de autobuz, potrivit radioiasi.ro.

Bărbatului i-a făcut rău, iar cei din jurul lui care erau în staţie şi au văzut totul au apelat numărul de urgenţă 112. O ambulanţă cu asistent medical a venit la locul cu pricina şi echipajul a început manevrele de resuscitare. 

Apoi, a sosit şi o maşină de Ambulanţă cu medic. În ciuda manevrelor de resuscitare făcute de specialişti, bărbatul a decedat. Din primele declaraţii ale ehipajului de urgenţă sosit la faţa locului, căldura foarte mare pare să fie cauza principală a decesului, dar autopsia care urmează să se realizeze va clarifica situaţia. 

Potrivit specialiştilor Administraţiei Naţionale de Meterologie (ANM), temperatura prognozată pentru luni în judeţul Vaslui este de 31 de grade.
 

×
Subiecte în articol: canicula deces
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close