Antena 3 CNN Actualitate Prima vizită a Danei Năstase, cu fiul cel mare, la Penitenciarul Rahova. Ce i-au adus fostului premier

Prima vizită a Danei Năstase, cu fiul cel mare, la Penitenciarul Rahova. Ce i-au adus fostului premier

Prima vizită a Danei Năstase, cu fiul cel mare, la Penitenciarul Rahova. Ce i-au adus fostului premier
Sursa foto: Foto: VideoNews
28 Iun 2012   •   12:05
UPDATE 13:00 - Dana Năstase, soţia lui Adrian Năstase, şi fiul cel mare al acestora, Andrei, au plecat, joi, în jurul orei 12.45, de la la Penitenciarul Rahova, informează Mediafax.
   
Dana Năstase şi fiul cel mare al acesteia au părăsit penitenciarul după aproximativ o oră.
   
Cei doi nu au făcut declaraţii jurnaliştilor aflaţi la Penitenciarul Rahova, Andrei Năstase rugându-i pe ziarişti să îi lase în pace.
   
Conform regulamentului spitalului penitenciar unde este încarcerat Adrian Năstase, durata maximă a unei vizite din partea familiei poate ajunge la aproximativ două ore. Cei doi, însă, au ieşit din penitenciar după aproximativ o oră, neexistând informaţii dacă au reuşit sau nu să îl vadă pe fostul premier.


Dana Năstase, soţia lui Adrian Năstase, şi fiul cel mare al acestora, Andrei, au sosit, joi, la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat fostul premier.
   
Dana Năstase şi fiul cel mare al acesteia se află la penitenciar la această oră.
   
Cei doi au venit la Rahova cu două valize şi cu un bax cu apă, odată cu întocmirea formalităţilor fiind verificate şi bagajele. Durata vizitei poate fi de aproximativ două ore.


   
Fostul premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare cu executare, a ajuns marţi seară, cu ambulanţa, la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce a fost externat de la Spitalul Floreasca din Capitală.
   
Adrian Năstase a fost cazat în secţia de terapie intensivă a Penitenciarului Spital Bucureşti Rahova, într-o cameră cu două paturi şi grup sanitar propriu, în care se mai află un alt deţinut.
   
Năstase a încercat să se sinucidă, în 20 iunie, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul calităţii". Năstase a fost internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat în 21 iunie.
 


×

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close