Antena 3 CNN Actualitate Cum a arătat prima zi antifumat pentru șoferii din Capitală

Cum a arătat prima zi antifumat pentru șoferii din Capitală

Cum a arătat prima zi antifumat pentru șoferii din Capitală
18 Mar 2016   •   11:06

Deși le era clar faptul că nu mai pot să fumeze în orice loc public, pentru că de joi a intrat în vigoare legea antifumat, bucureștenii au apelat totuși la mici trucuri prin care au fentat tocmai vigorile acestei legi, scrie Cancan.

Nu doar că nu au mai avut voie să fumeze la serviciu, dacă locul destinat acestui viciu era undeva în interiorul clădirii în care lucrează, dar bucureștenii care voiau să mai ardă timpul până la birou și-și mai aprindeau câte o țigară s-au ales cu amenzi.

Șoferii și-au aprins țigări prin mașini, polițiștii le-au „stins“ cu amenzi

Joi, în prima zi în care legea care interzice fumatul în locurile publice a intrat în vigoare, șoferii care au fumat la volan, s-au trezit că sunt trași pe dreapta și-au primit câte o amendă.

Polițiștii au stat la cu ochii pe toți participanții din trafic, au făcut razii și i-au lăsat să fumeze doar pe cei care se aflau în mașinile personale. Dacă întâmplarea ar fi făcut vă aflați la volanul mașinii de serviciu, să fumați și să fiți prinși de către Poliție, cu siguranță că ați fi știut deja cum funcționează noua lege.

×
Subiecte în articol: şoferi amenda
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close