Antena 3 CNN Actualitate PRIMA ZI DE ȘCOALĂ. Premierul Viorica Dăncilă, mesaj pentru elevi la deschiderea noului an școlar: „Am încredere în potențialul vostru, al tuturor, iar viitorul este al vostru”

PRIMA ZI DE ȘCOALĂ. Premierul Viorica Dăncilă, mesaj pentru elevi la deschiderea noului an școlar: „Am încredere în potențialul vostru, al tuturor, iar viitorul este al vostru”

PRIMA ZI DE ȘCOALĂ. Premierul Viorica Dăncilă, mesaj pentru elevi la deschiderea noului an școlar: „Am încredere în potențialul vostru, al tuturor, iar viitorul este al vostru”
Sursa foto: sursă foto: gov.ro
09 Sep 2019   •   09:49

PRIMA ZI DE ȘCOALĂ. Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj tuturor elevilor la deschiderea anului școlar 2019-2020. Dăncilă a fost prezentă la deschiderea de la Școala Gimnazială din Sântămăria Orlea, județul Hunedoara

PRIMA ZI DE ȘCOALĂ. „Educația înseamnă pentru acești copii o viață mai bună, un trai mai bun, oportunitatea de a își clădi un rost în viață. Educația reprezintă concret ieșirea din sărăcie, combaterea violenței domestice, o stare de sănătate mai bună, ambiții personale mai mari care atrag după sine alte și alte generații. Educația înseamnă o dezvoltare mai bună a comunităților locale. 

PRIMA ZI DE ȘCOALĂ. Dragi copii, vă aflați astăzi în diferite clase ale ciclului gimnazial. Unii ați venit cu emoția primei zile de școală, alții aveți deja privirile îndreptate către liceu. Îmi doresc ca un număr cât mai mare dintre voi să ajungă la liceul pe care vi-l doriți, la facultatea pe care vi-o doriți. Îmi doresc ca voi să faceți parte din acei elevi care ajung la facultate și fac performanță. Am încredere în potențialul vostru, al tuturor, iar viitorul este al vostru.

PRIMA ZI DE ȘCOALĂ. Pentru mine personal, ca prim-ministru, e important să fac tot ce este posibil pentru a realiza acest lucruri. Pentru mine, ca prim-ministru este important să las în urmă un număr cât mai mare de elevi din mediul rural care să ajungă la facultate și sunt mândră de această moștenire. Vă urez succes și la mulți ani celor care ieri și-au sărbătorit ziua onomastică”, a spus premierul.

PRIMA ZI DE ȘCOALĂ. Aproape trei milioane de elevi şi preşcolari din România merg, de astăzi, din nou la cursuri. 

×
Subiecte în articol: viorica dancila premierul şcoală
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close