Antena 3 CNN Actualitate Primarul Bistriței, Ioan Turc, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. De asemenea, sunt peste 50 de angajați ai Primăriei Bistrița depistați cu COVID 19, până la această oră. Municipiul Bistrița a intrat în carantină zonală începând de joi dimineață, ora 5:00, după ce incidența cazurilor a depășit 9 cazuri la mia de locuitori

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19
Sursa foto: Ioan Turc/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    20 Noi 2020   •   17:10

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a fost infectat pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de el, chiar pe pagina sa de Facebook.

Ioan Turc crede că a luat contact cu virusul în urma întâlnirii cu unul dintre angajații Primăriei, confirmat ulterior pozitiv.

„Deoarece astă-noapte am prezentat simptome, azi m-am testat pentru noul coronavirus, iar rezultatul este pozitiv. Prin urmare, mă voi izola la domiciliu pentru 14 zile. Voi delega sarcini, dar voi fi și în regim de telemuncă, urmârind modul în care sunt realizate obiectivele Primăriei Bistrița. Deși au existat mulți angajați infectați cu SARS-CoV-2 în ultima perioadă, activitatea în folosul cetățenilor trebuie să continue în condiții cât mai aproape de normalitate“, a transmis Ioan Turc.

Ioan Turc a mai trecut printr-o testare COVID 19, chiar la începutul pandemiei, când senatorul Virgil Chițac a fost depistat pozitiv. Atunci, Ioan Turc a primit rezultatul negativ.

 

×
Subiecte în articol: primar Ioan Turc Bistriţa COVID-19
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close