Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a refuzat un brad donat pentru că nu arăta ca în poze

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a refuzat un brad donat pentru că nu arăta ca în poze

Edilul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a refuzat să amplaseze în oraș un brad donat deoarece bradul era aproape chel, crengile fiind rupte în timpul transportului și montajului.

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a refuzat un brad donat pentru că nu arăta ca în poze
Sursa foto: Facebook Elena Lasconi
de Claudia Popovici    |    02 Dec 2020   •   20:45

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a povestit pe Facebook că a refuzat să amplaseze în oraș un brad chel cu crengile rupte.

"Am primit donație un brad care arăta bine în poză însă în urma transportului și a manevrelor făcute în timpul montajului ne-am trezit cu un brad aproape chel", a explicat pe Facebook, primarul Elena Lasconi.

După ce a refuzat bradul donat, edilul din Câmpulung Muscel a mers în pădure, a identificat alt brad și le-a cerut transportatorilor să îl ducă în oraș în condiții de siguranță.

"Acum m-am întors din pădure și am identificat un brad și am primit asigurări că o să fie transportat corespunzător.

În primăvară o să plantăm un brad superb pe care l-am identificat deja pentru a nu mai trece prin asemenea situații”, a mai spus primarul Elena Lasconi în postarea de pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Campulung Muscel Elena Lasconi
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close