Antena 3 CNN Actualitate Primar: cer medicilor confirmați pozitiv să își facă numele public!

Primar: cer medicilor confirmați pozitiv să își facă numele public!

După ce zeci de cadre medicale au fost zilele acestea diagnosticate cu noul COVID-19, Antal Arpad, primarul Municipiului Sfântu Gheorghe, cere medicilor să își facă numele public, pentru ca toți cei care au luat contact cu ei să poată lua toate măsurile necesare prevenirii și combaterii virusului.

Primar: cer medicilor confirmați pozitiv să își facă numele public!
Sursa foto: Pixabay.com
24 Mar 2020   •   12:45

”În legătură cu situația de la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe, am solicitat personalului medical în cauză, care a fost testat pozitiv pentru coronavirus, să-și anunţele numele public. Sper sincer că acest lucru se va face cât mai curând posibil, pentru a elimina temerile oamenilor și pentru a restabili încrederea comunității.


Cred că aceasta ar fi atitudinea lor corectă și responsabilă acum. Combaterea acestei epidemii necesită fapte, fapte precise, clare. Nu căutăm un țap ispășitor, dar dorim ca persoanele care au fost în contact cu cei infectați să poată să îşi protejeze părinții, copiii și pe cei apropiaţi. În mod normal, nu aș cere-o în mod public, dar acum există o situație de urgență, iar siguranța și sănătatea comunității trebuie să fie în primul plan!”, scrie Antal Árpád pe Facebook.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close