Antena 3 CNN Actualitate Un primar s-a ales cu dosar penal după ce a dat prăjituri şi suc colegilor de ziua lui

Un primar s-a ales cu dosar penal după ce a dat prăjituri şi suc colegilor de ziua lui

Potrivit poliţiştilor, sesizarea a fost făcută de o femeie care a reclamat faptul că primarul comunei Păuleşti ar fi organizat, joi, un eveniment în instituţie la care ar fi participat mai multe persoane, fără a se respecta măsurile de protecţie COVID-19. În replică, primarul a subliniat că nu a fost vorba despre o petrecere, ci doar şi-a servit colegii cu prăjituri şi suc cu ocazia zilei sale de naştere.

Un primar s-a ales cu dosar penal după ce a dat prăjituri şi suc colegilor de ziua lui
de Georgiana Adam    |    19 Feb 2021   •   17:09

Femeiea în vârstă de 28 de ani a sunat, joi, la poliţie şi a reclamat că un bărbat de 38 de ani ar fi organizat un eveniment în sediul unei instituţii publice la care ar fi participat mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de protecţie pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Ajunşi la locaţie poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au identificat bărbatul ca fiind primarul comunei Păuleşti, căruia "i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor", a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

Primarul a declarat că nu a făcut petrecere în primărie, ci doar şi-a servit colegii cu o prăjitură şi un pahar de suc de ziua lui.

"Peste două zile va fi ziua mea şi ieri (joi - n.red.) mi-am chemat colegii într-o sală de şedinţe şi i-am servit cu o prăjitură şi un pahar de suc. Nu a fost o petrecere cu lăutari, nu am avut muzică. Nu a fost nimeni din afara primăriei, ci doar angajaţii, care oricum suntem aici în fiecare zi împreună. Am dat deja declaraţii la poliţie, ancheta îşi va urma cursul", a declarat primarul comunei Păuleşti pentru Agerpress.

Potrivit IPJ Vrancea, cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

×
Subiecte în articol: Păuleşti zi de nastere primar dosar penal
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close