Antena 3 CNN Actualitate Primar ameninţat cu moartea de un fost jandarm: ''Mă tem pentru familia mea, pentru copiii mei''

Primar ameninţat cu moartea de un fost jandarm: ''Mă tem pentru familia mea, pentru copiii mei''

Fostul jandarm care în urmă cu aproximativ zece zile l-a ameninţat pe primarul localităţii Gura Foii din judeţul Dâmboviţa, loveşte din nou. Deşi se afla în arest la domiciliu, bărbatul în vârstă de 35 de ani a intrat în curtea primarului şi a început să tragă de uşi pentru a intra în locuinţă. La acel moment, doar mama primarului se afla în casă, dar, cel mai probabil, aceasta nu l-a auzit pe individ. După ce a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere, primarul a rămas înmărmurit.

Primar ameninţat cu moartea de un fost jandarm: ''Mă tem pentru familia mea, pentru copiii mei''
de Georgiana Adam    |    13 Ian 2021   •   13:00

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum fostul jandarm umblă pe străzi şi se duce acasă la primar.

Primarul Radu Georgescu era plecat la munte cu familia, dar s-a întors de urgenţă după ce a văzut imaginile de pe cameră, speriat că mama lui se afla singură acasă. 

Fostul jandarm care a vrut să intre în casa primarului se afla în arest la domiciliu

''Dimineaţă m-a sunat un angajat şi mi-a spus că a auzit pe cineva înjurând prin curte şi m-am uitat pe camerele de supraveghere, unde l-am văzut pe acest individ că a intrat în curte şi a început să-mi încerce toate uşile'', spune primarul localităţii Gura Foii din judeţul Dâmboviţa.

Individul a părăsit propria locuinţă, deşi se afla în arest la domiciliu. 

Şi în 2018, bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce lovea cu picioarele în porţile primarului, supărat, că edilul nu a vrut să îl ajute să scape de un dosar penal.

În plus, atunci, individul a intrat în curtea poştăriţei din comună şi l-a lovit cu toporul pe cumnatul acesteia.

Ulterior, bărbatul a fost internat în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgovişte.

De asemenea, a mai fost prins conducând fără permis. 

Primarul se teme că familia lui este pusă în pericol

''Mă tem pentru familia mea, pentru copiii mei, vă daţi seama ce înseamnă numai faptul că îl vezi în curtea ta, ştiindu-l capabil de orice'', a mărturisit primarul.

Acum, bărbatul s-a ales cu încă două infracţiuni la dosar: violare de domiciliu şi încălcarea arestului la domiciliu şi, cel mai probabil, urmează să ajungă la închisoare.

 

 

×
Subiecte în articol: primar jandarm familie copii Gura Foii Dambovita
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close