Antena 3 CNN Actualitate Anchetă în Poliție, după ce un primar liberal s-a lăudat că a bătut un polițist ca să arate că el este "jupânul comunei"

Anchetă în Poliție, după ce un primar liberal s-a lăudat că a bătut un polițist ca să arate că el este "jupânul comunei"

Este anchetă în Poliție după ce în presă a apărut stenograma unei ședințe de Consiliu Local în care un primar liberal declara că a bătut un polițist pentru a demonstra că el este "jupânul" comunei. Este vorba despre primarul PNL al localității Vințu de Jos, din județul Alba.

Anchetă în Poliție, după ce un primar liberal s-a lăudat că a bătut un polițist ca să arate că el este "jupânul comunei"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    07 Iun 2021   •   16:32

Primarul i-ar fi amenințat pe cei care participau la ședința Consiliului Local, dând exemplu o situație în care bătuse un polițist, și le amintea acestora că el este jupân în comună.

"Să nu încercați să mă vindeți sau să îmi trageți vreo țeapă! Doamne ferește, îi grav. Că am tehnică aia de a vă lua din pat! Mulți dintre oamenii ăștia mă cunosc pe mine. Că eu am fost jupân în comuna asta și încă sunt jupân.", ar fi zis Ioan Barbu, primarul PNL din Vințu de Jos.

"Jupân de jupân! Un polițist de la Săsciori care a ieșit cu ușa de la intrare cu totul. Și încă ușă dublă! I-am tras una de i-au zburat și casca și epoleții…", a mai spus acesta.

"După apariția acestor informații în spațiu public, au fost demarate cercetări pentru a se stabili veridicitatea acestor afirmații, precum și împrejurările în care s-ar fi produs un astfel de incident. Însă din verificările de până acum, aceste informații nu se confirmă.", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Albă, la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: primar PNL liberal batut politist Vînțu de Jos
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close