Primar lovit cu pumnul in figura in hora de la ruga! Politia a venit instant la fata locului: "Cand s-a creat acea busculada, eu eram jos..."

18 Apr 2017   •   21:29
Primar lovit cu pumnul in figura in hora de la ruga! Politia a venit instant la fata locului: "Cand s-a creat acea busculada, eu eram jos..."

 

Primarul din Zorlențu Mare, județul Caraș-Severin, a fost lovit cu pumnul în figură, spune el, de un susținător al fostului primar din localitate. Poliția confirmă incidentul și spune că a fost întocmit un dosar de cercetare penală în cauză.

"Ne-au zis de mult că urmează să avem o surpriză, chiar de rugă. În plus, total paradoxal, duminică, în prima zi de rugă, nimeni din familia Ișfan nu a fost la Cămin, dar luni, a doua zi, au venit cu toții, după ce au văzut că lumea a apreciat organizarea și zorlențenilor le-a plăcut cum a fost ruga. Un zorlențean din grupul lor m-a acuzat că l-aș fi înjurat, lucru pe care nu l-am făcut și m-a lovit, am căzut la pământ și a urmat apoi o învălmășeală acolo. S-a creat o busculadă pentru că oamenii din sat au sărit în apărarea mea Când s-a creat acea busculadă, eu eram jos, nu am mai văzut cine a fost și nici dacă familia Ișfan a intervenit în vreun fel. Oamenii au vrut să oprească muzica, să încheiem petrecerea, dar eu nu am fost de acord. Este sărbătoarea satului, nu era cazul să întrerupem, deci ruga a continuat!”, a povestit, pentru Express de Banat, primarul Martin Cornea momentul.

Martin Cornea spune că a făcut plângere penală pentru acest incident, fapt confirmat și de către polițiști care spun că "s-a început urmărirea penală pentru lovire”.

Parteneri
x close