Antena 3 CNN Actualitate Reacția primarului din Piatra Neamț despre monolitul care a apărut și a dispărut din senin

Reacția primarului din Piatra Neamț despre monolitul care a apărut și a dispărut din senin

Monolitul misterios care a făcut înconjurul lumii care a apărut și apoi a dispărut în apropierea cetății dacice din zona Bâtca Doamnei, a intrat și în atenția primarului municipiului Piatra Neamț. ''Aș vrea să vedem această întâmplare ca pe o dovadă în plus că orașul nostru este special. Pentru pământeni și (poate) nu numai'', a spus Andrei Carabelea.

Reacția primarului din Piatra Neamț despre monolitul care a apărut și a dispărut din senin
de Iulia Gorgorin    |    01 Dec 2020   •   17:35

Știrea despre apariția unui monolit la Piatra Neamț, după cel descoperit în deșertul din statul american Utah, a făcut înconjurul lumii. Cei doi monoliți din metal sunt aproape identici.

Monolitul a dispărut pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, la fel de misterios cum a apărut

Construcția bizară din zona Cetății Dacice Petrodava a dispărut duminică noaptea, la fel de misterios cum a și apărut acum câteva zile. La miezul nopții , în noaptea Sfântului Andrei, o lumină strălucitoare a înconjurat monolitul de pe Bâtca Doamnei.

Localnicii au crezut că sunt farurile unei mașini , însă lumina s-a înălțat deasupra dealurilor. Dis de dimineața locul pe care apăruse monolitul, păstra urmele lăsate de dispariția lui, potrivit jurnalfm.ro

Coincidență sau poate nu, cu o zi înainte a dispărut și monolitul din deșertul american Utah

Structura din metal avea o înălțime de aproximativ patru metri și era confecționată dintr-un metal lucios, cu o secțiune triunghiulară, iar una dintre fețe era îndreptată spre Muntele Ceahlău.

Cele mai importante publicații ale lumii au scris despre dispariţia monolitului din România dailymail, reutersthenewyorktimes, tmz, FOX13, nypost, etc.

O reacţie despre obiectul misterios care a şocat o lume întreagă a avut şi primarul din Piatra Neamţ, Andrei Carabelea.

,,Universul a ales: Zilele acestea orașul nostru este din nou în atenția lumii, și de data aceasta nu e nimic de groază, nimic înfricoșător. Sau cel puțin, nu este motiv de panică pentru cei care cred că mai există viață în univers.Piatra Neamț găzduiește un obiect misterios. Presupunerea mea este că niște adolescenți extratereștri, obrăznicuți și teribiliști, au plecat de-acasă cu OZN-ul părinților și au început să planteze monoliți metalici prin lume. Mai întâi în Utah și apoi la Piatra Neamț. Sunt onorat că au ales orașul nostru. Aș fi apreciat mai mult gestul lor îndrăzneț dacă ar fi respectat regulile și ar fi urmat pașii legali pentru obținerea autorizației de construire. Vom încerca să lămurim situația juridică a monolitului și să îi descoperim pe neobrăzați. Vom fi totuși toleranți cu ei dacă noul obiectiv va atrage mai mulți turiști. Dincolo de teoriile conspirației care pot fi tentante, aș vrea să vedem această întâmplare ca pe o dovadă în plus că orașul nostru este special. Pentru pământeni și (poate) nu numai'', a scris edilul din Piatra-Neamţ, pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close