Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan ia măsuri pentru fluidizarea traficului din Capitală, însă doar pe hârtie

Nicuşor Dan ia măsuri pentru fluidizarea traficului din Capitală, însă doar pe hârtie

După un an şi jumătate, Nicuşor Dan ia în sfârşit măsuri pentru fluidizarea traficului din Capitală, însă doar pe hârtie! Se ocupă însă cu mult mai mare atenţie de parcajele publice, care ar putea aduce municipalităţii un milion de lei pe zi la buget.

Nicuşor Dan ia măsuri pentru fluidizarea traficului din Capitală, însă doar pe hârtie
Sursa foto: Antena 3
de Radu Tiliță    |    11 Mai 2022   •   11:55

Primăria Capitalei a lansat în consultare publică caietul de sarcini aferent continuării proiectului "Modernizarea și extinderea Sistemului de semaforizare inteligentă -Managementul Traficului București-Ilfov.

Prin această investiţie, Municipalitatea îşi propune să integreze în BTMS 225 de intersecţii noi, să upgradeze tehnologic cele 260 de intersecţii deja integrate şi să realizeze un Centru integrat modern de management al traficului.

Astfel, la finalul proiectului, vom avea 544 de intersecţii semaforizate moderne, integrate în sistemul de management al traficului, după ce vara aceasta​ se vor finaliza lucrările la alte 59 de intersecții semaforizate.

Procesul de modernizare a sistemului de semaforizare a început încă din 2006, însă nu a reușit să țină pasul cu numărul mare de mașini. 

Tocmai de aceea, avem în continuare, zone importante cu sincope atunci când vine vorba de semaforizare.

Pe de altă parte, Municipalitatea și-a propus să încaseze din parcările publice 1 milion de lei pe zi prin blocarea accesului mașinilor pe trouare, dar și montarea barierelor și stațiilor de taxare automată în toate parcările municipalității.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close