Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Reșița şi-a cumpărat teren de 240.000 de euro în Zanzibar. "Vreau să fac o căsuță cu două apartamente. Atât!"

Primarul din Reșița şi-a cumpărat teren de 240.000 de euro în Zanzibar. "Vreau să fac o căsuță cu două apartamente. Atât!"

Primarul din Reșița, Ioan Popa, și-a cumpărat un teren de 2.400 de metri pătrați în Zanzibar.

Primarul din Reșița şi-a cumpărat teren de 240.000 de euro în Zanzibar. "Vreau să fac o căsuță cu două apartamente. Atât!"
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Sep 2023   •   22:49

Ioan Popa spune că se va duce tocmai la capătul lumii pentru că, la finalul mandatului, nu mai vrea să vadă pe nimeni.

"Nu vreau să fac nimic în Zanzibar, mi-am luat un teren unde vreau să fac o căsuță cu două apartamente. Atât! Ideea e legată de perioada vieții pe care eu o parcurg acum", spune edilul, potrivit expressdebanat.ro.  

Edilul a dezvăluit pentru G4Media faptul că a plătit 100 de euro pe metru pătrat.

"Acum, după șapte ani de primărie și zecile de proiecte pe care le avem în implementare, stresul pe care mi-l dau mie și nu numai mie, tuturor colegilor mei din primărie, dorința mea este să nu mai văd pe nimeni, să evadez și să stau liniștit într-un loc unde să pot să mă bucur de un răsărit de soare, de apusul de soare, să mă bucur de vânt, de valuri", a mai spus acesta.  

Primarul Reşiţei vrea o casă simplă, specifică locului.

"O casă pasivă, e soare, pun panouri fotovoltaice, e vânt. Vreau o casă tipică, clasică, din zona respectivă, care să se autosusțină", a mai dezvăluit el.
 

×
Subiecte în articol: primar Reşiţa Zanzibar
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close