Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Reşiţa, Mihai Stepănescu, a fost reţinut de DNA

Primarul din Reşiţa, Mihai Stepănescu, a fost reţinut de DNA

Primarul din Reşiţa, Mihai Stepănescu, a fost reţinut de DNA
Sursa foto: Foto: pressalert.ro
de S.T.    |    19 Noi 2015   •   23:40
UPDATE 23.35 - Primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, a fost reținut, joi seara, pe bază de Ordonanță, pentru 24 de ore, după audieri de aproape patru ore care au avut loc în sediul DNA Timișoara, potrivit unor surse judiciare apropiate anchetei. Edilul cărășean ar fi suspectat de procurorii DNA că ar fi pretins și primit mită în legătură cu atribuirea și derularea unui contract de lucrări publice încheiat de autoritatea locală și o firmă, au declarat surse judiciare, citate de Agerpres.

________
Primarul din Reşiţa, Mihai Stepănescu, a fost ridicat de DNA. Acuzaţiile care i se aduc acestuia sunt de luare de mită într-un dosar care vizează contracte derulate de primărie. Faptele ar fi fost comise în perioada 2014-2015. Stepănescu este membru PSD.

În urma percheziţiilor care au avut loc în acestă dimineaţă la Primăria din Reşiţa, edilului i s-ar fi recomandat să îşi cheme un avocat. 

Descinderi au mai fost la locuinţa din Reşiţa a lui Stepănescu, la vila acestuia din Timişoara, cât şi la alte două locaţii.

La prima vedere, Stepănescu este aproape sărac. Are un teren, o casă, două mașini, un credit de 65.000 de lei, iar prin conturile familei cam bate vântul. Familia Stepănescu a trăit doar din leafa de primar a domnului, din salariul modest al doamnei (sub 800 de lei pe lună) și din veniturile din agricultură, sub 170.000 de lei pe an.

×
Subiecte în articol: Reşiţa DNA luare de mita
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close