Antena 3 CNN Actualitate Primarul Sectorului 2 anunță deschiderea ”Caravanei de la Obor”: ”Vaccin cu mici cu muștar, e pe bune”

Primarul Sectorului 2 anunță deschiderea ”Caravanei de la Obor”: ”Vaccin cu mici cu muștar, e pe bune”

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că începând de vineri, 11 iunie, va fi deschisă "Caravana de la Obor", un centru de vaccinare mobil unde bucureștenii se pot vaccina fară programare.

Primarul Sectorului 2 anunță deschiderea ”Caravanei de la Obor”: ”Vaccin cu mici cu muștar, e pe bune”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    08 Iun 2021   •   12:47

Radu Mihaiu spune că piața de la Obor este un loc frecventat de mulți locuitori ai Capitalei, ceea ce face ca celebra terasă la care mulți oameni se opresc să mânânce mici să fie un loc potrivit pentru un centru improvizat de vaccinare. 

Primarul Sectorului 2 a mai precizat că persoanele care se vor vaccina în cadrul ”Caravanei de la Obor” vor primi ”o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”:

”Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare.

Vineri, deschidem „Caravana de la Obor” - un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza.

Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18.

Hai să avem sănătate...și poftă bună.”, a scris Radu Mihaiu pe pagina personală de Facebook.

×
Subiecte în articol: vaccin mici obor Radu Mihaiu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close