Antena 3 CNN Actualitate Primarul Sectorului 3, deranjat de o mașină de poliție parcată neregulamentar: ”MAI, pe bune?”. Explicația Poliției Române

Primarul Sectorului 3, deranjat de o mașină de poliție parcată neregulamentar: ”MAI, pe bune?”. Explicația Poliției Române

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a cerut explicații Ministerului Afacerilor Interne pentru parcarea neregulamentară a unei mașini de poliție. Automobilul a fost lăsat pe un petic de spațiu verde.

Primarul Sectorului 3, deranjat de o mașină de poliție parcată neregulamentar: ”MAI, pe bune?”. Explicația Poliției Române
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    30 Iun 2021   •   23:36

Robert Negoiță a sesizat parcarea neregulamentară după ce a primit o fotografie de la fața locului de la un bucureștean.

Edilul sectorului 3 a atras atenția pe Facebook Ministerului Afacerilor Interne asupra incidentului.

„Ministerul Afacerilor Interne, România, pe bune?!?!“, a comentat acesta la fotografia cu mașina de poliție parcată pe spațiul verde.

Poliția Română a oferit explicații pentru decizia agenților de a încălca legea. Echipajul se afla într-o misiune de prindere a unui bărbat care încerca să scape de forțele de ordine după ce a furat o sumă de bani dintr-un complex comercial.

„La data de 29.06.2021, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Secției 12 au prins în flagrant delict, un bărbat de 31 de ani, imediat ce a sustras o sumă de bani din incinta unei societăți comerciale din sectorul 3.

În fapt agenții de poliție l-au observat pe bărbat când incerca să părăsească în grabă zona magazinului, l-au somat, iar acesta a încercat sa fugă, fiind prins și imobilizat de polițiști. Asupra sa a fost găsită o sumă de bani, iar din primele date a rezultat că ar fi fost sustrasă dintr-un vestiar al complexului comercial.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje, care au efectuat verificări - atât pentru identificarea persoanei/persoanelor vătămate, cât și pentru identificarea locului în care au fost aruncate portofelele sustrase.

Având în vedere faptul ca traficul auto era extrem de aglomerat la acea oră, în zona complexului comercial, una dintre autospeciale a fost lăsată pe spațiul verde dintre două locuri de parcare, pentru a nu bloca traficul pe banda 1 de deplasare.
Ulterior, bărbatul de 31 de ani a fost condus la sediul subunității de poliție, pentru audieri, fiind și reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu bărbatul în cauză sub măsura controlului judiciar.”, a transmis Poliția Română printr-un comunicat.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close