Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Ștefănești, acuzat că a violat o fată de 12 ani, a fost lăsat în libertate

Primarul din Ștefănești, acuzat că a violat o fată de 12 ani, a fost lăsat în libertate

Primarul din Ștefăneștii de Jos acuzat că ar fi violat o fetiță de 12 ani a fost eliberat. Sunt locuitori care spun că de fapt s-a știut despre ceea ce ar fi făcut primarul de acolo care ar fi avut și alți doi complici.

Primarul din Ștefănești, acuzat că a violat o fată de 12 ani, a fost lăsat în libertate
de Carmina Pricopie    |    Adelina Miron    |    11 Iun 2021   •   15:43

Ieri, polițiștii Ilfoveni l-au reținut pe primar, dar și pe cei doi indivizi care i-ar fi dus în urma cu câțiva ani fetița respectivă, pe care acesta ar fi violat-o. 

În urma acestor rețineri, polițiștii au mers astăzi la procurorul de caz de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Buftea cu propunere de arestare preventivă pentru cei trei pentru a se merge în instanță, pentru ca un judecător să hotărască dacă aceștia trebuie să rămână în următoarele 30 de zile după gratii sau nu. Procurorul de caz nu și-a însușit propunere poliției și nu a acceptat să meragă în instanță cu solicitare de arestare preventivă pe numele celor trei.

Totul a pornit în urma unui denunț depus în luna februarie a acestui an și vizează fapte care au avut loc între anii 2017 și 2019. Atunci, tânăra, în vârstă de 12 ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai mulți bărbați din Dascălu și din Stefăneştii de Jos. 

În 2018 s-a deschis o anchetă, cu autori necunoscuți, după ce tânăra, care a fost amenințată să păstreze tăcerea, a născut un copil la Maternitatea Polizu, potrivit surselor. Aceste două anchete s-au contopit într-un nou dosar unde este vorba inclusiv de viol, fiind vizat și primarul Robert Ștefan, din Ștefăneștii de Jos.

Ștefan Ionel Robert este primar PNL al localității Ștefăneștii de Jos din anul 2016. La alegerile din 2020, el a câștigat un nou mandat.

 

×
Subiecte în articol: violat primar Ștefănești
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close