Antena 3 CNN Actualitate Omul lui Traian Băsescu, trimis în judecată

Omul lui Traian Băsescu, trimis în judecată

Omul lui Traian Băsescu, trimis în judecată
de M.Z.    |    16 Dec 2015   •   12:43

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Dorin Florea, primar al municipiului Târgu Mureș, pentru abuz în serviciu în legătură cu finanțarea nelegală a Asociației Sportive Fotbal Club. 


Omul lui Traian Băsescu urmează să se prezinte în faţa magistraţilor, pentru a-şi face apărarea.

De asemenea, procurorii DNA l-au mai trimis în judecată pe Kiss Imola, director economic al municipiului Tîrgu Mureș, pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, potrivit comunicatul remis presei.

Dorin Florea este acelaşi personaj despre care fostul specialist economic al DNA, Dumitru Gheorghiu, povestea că i-ar fi dat doi saci cu bani lui Traian Băsescu. 
 
Aceeaşi măsură a fost luată şi pentru Maria Cioban, Sergiu Claudiu Maior, Benedek Istvan, Ioan Fărcaş, Bako Laszlo Attila, Emil Virgil Măceşanu - funcționari în Primăria Tîrgu Mureș, la data faptelor, pentru infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu.
 
La fel, preşedintele Asociaţiei sportive Fotbal Club ASA 2013, Man Ioan Nucu, a fost trimis în judecată pentru complicitate la abuz în serviciu, deturnare de fonduri în formă continuată şi spălare de bani.

×
Subiecte în articol: dorin florea abuz in serviciu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close