Antena 3 CNN Actualitate Primăria Bistriţa va oferi bătrânilor pachete cu alimente abia după Paşte

Primăria Bistriţa va oferi bătrânilor pachete cu alimente abia după Paşte

Primăria Bistriţa va oferi bătrânilor pachete cu alimente abia după Paşte
Sursa foto: Foto: responsabilitatesociala.ro
de S.T.    |    13 Apr 2012   •   18:23

Pensionarii şi persoanele cu handicap din Bistriţa au sperat că vor primi cu ocazia Sărbătorilor Pascale pachete cu alimente din partea Primăriei. Deşi oamenii vor primi ajutoarele din partea autorităţilor bistriţene, masa lor de Paşte va rămâne la fel de sărăcăcioasă. 

Primăria Bistriţa nu va putea oferi în acest an pachete cu alimente pensionarilor şi persoanelor cu handicap înainte de Paşte, aşa cum prevede o hotărâre de consiliu local, din cauză că licitaţia pentru achiziţionarea produselor a fost contestată, informează Agerpres.

Potrivit şefului Direcţiei de Servicii Sociale din cadrul primăriei, Radu Dreptate, deocamdată Primăria nu a primit un răspuns oficial din partea Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), motiv pentru care distribuirea alimentelor se va face cel mai probabil abia săptămâna viitoare.

De aceste pachete ar fi trebuit să beneficieze în jur de 2.200 de bistriţeni - pensionari a căror pensie este mai mică de 600 lei, persoane peste 65 de ani fără venituri şi persoane cu handicap accentuat.

Fiecare pachet ar fi trebuit să conţină câte un kilogram de zahăr, orez şi făină de grâu, un litru de ulei şi un pui, valoarea acestuia fiind de 30 lei.


×
Subiecte în articol: pensionari paste
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close