Antena 3 CNN Actualitate Primăria Capitalei a achiziţionat un aparat care creşte viteza analizelor pentru COVID - 19

Primăria Capitalei a achiziţionat un aparat care creşte viteza analizelor pentru COVID - 19

Primăria Capitalei a achiziţionat un aparat care creşte viteza de efectuare a analizelor pentru testul COVID-19, dar şi două aparate PCR, care depistează virusul.

Primăria Capitalei a achiziţionat un aparat care creşte viteza analizelor pentru COVID - 19
Sursa foto: Antena 3
de S.T.    |    20 Mar 2020   •   18:25

„Vreau să vă anunţ că am achiziţionat, pentru Spitalul Victor Babeş, aparatul care permite o viteză mult mai mare de efectuare a analizelor de testare, un sistem de extracţie automată de3 acizi nucleici. De asemenea, prin ASSMB am finalizat achiziţia a două aparate PCR diagnosticare moleculară a infecţiei COVID-19 şi de asemenea, derulăm, în toată această perioadă, în regim de urgenţă, achiziţii pentru materiale sanitare, echipamente de protecţie şi dezinfectanţi, la solicitarea spitalelor noastre, care sunt în număr de 19”, a declarat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Primarul general al Capitalei a anunţat că va apela la ambasadele altor state, pentru a sprijini spitalele din Capitală.

„Astăzi am transmis scrisori pentru a solicita sprijin către ambasadele SUA, Germaniei, Chinei, Israelului şi Austriei, care, la rândul lor, să trimită aceste scirsori către primăriile din capitalele statelor respective, în vederea solicitării unui sprijin necesar în această perioadă pentru cele 19 spitale din MB, având în vedere că în Capitala României se află cel mai mare număr de pacienţi”.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: primaria capitalei analize coronavirus

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close