Antena 3 CNN Actualitate Primăria Capitalei cheltuie jumătate de milion de euro pe bărci

Primăria Capitalei cheltuie jumătate de milion de euro pe bărci

Primăria Capitalei cheltuie jumătate de milion de euro pe bărci
10 Oct 2010   •   23:20

Dacă tot avem 52 de milioane de euro pentru a subvenţiona căldura în Bucureşti, atunci putem cheltui jumătate de milion pe zeci de bărci. Aşa s-a gândit administraţia lacurilor care ia 20 de hidrobiciclete la 2.500 de euro bucata şi dă 300.000 de euro pe un vaporaş.

De vara viitoare, bucurestenii au un motiv in plus ca sa aprecieze si mai mult plimbarile pe lacurile Capitalei. Noile hidrobiciclete speciale. Au patru locuri, faţă de doar două, câte au cele vechi. Însă pretul le face si mai deosebite. Fiecare costă cam cât încalzirea unui apartament cu patru camere timp de trei ierni.

Şi cum hidrobicicletele nu erau de ajuns pentru distracţia bucureştenilor, administraţia lacurilor s-a gândit să cumpere şi un vapor. Oricum, cele care plutesc acum pe Herăstrău ar fi trebuit demult trase la mal.

Noul vapor va avea în plus un salon cu mini-bar, toalete, ceea ce acum nu există pe niciunul dintre cele vechi şi o capacitate de 50 de locuri.

În schimb, şefii Administraţiei Lacurilor susţin că banii cheltuiţi pe hidrobiciclete şi pe vapor, vor fi recuperaţi în câţiva ani.

?E o activitate profitabilă, aducătoare de venit pentru primăria Municipiului Bucureşti... trebuie să utilizam la maxim potenţialul lacurilor din mijlocul Capitalei?, a spus Radu Popa, directorul ALPAB.

În plus, conducerea administraţiei lacurilor vrea ca de vara viitoare, bucurestenii sa se poata plimba cu hidrobicicletele şi pe lacul Floreasca.

Observator

 

×
Subiecte în articol: primaria capitalei
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close