Antena 3 Actualitate Primăria Capitalei, dorită cu orice preţ de un candidat mai vechi. Şi-a pus deja Biserica în cap

Primăria Capitalei, dorită cu orice preţ de un candidat mai vechi. Şi-a pus deja Biserica în cap

08 Sep 2015   •   17:01
Primăria Capitalei, dorită cu orice preţ de un candidat mai vechi. Şi-a pus deja Biserica în cap
Sursa foto: sursa: funpop.com

Deputatul Remus Cernea a declarat marţi că intenţionează să se înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei, afirmând că îşi propune să candideze fie ca independent, fie sprijinit de unul sau mai multe partide "noi sau vechi".

"Doresc să anunţ că intenţionez să candidez la alegerile fie anticipate, fie la termen, pentru Primăria Generală a municipiului Bucureşti. Voi candida fie ca independent, fie susţinut de un partid sau de mai multe, râmâne de văzut acest lucru", a declarat deputatul Remus Cernea.

Remus Cernea a mai afirmat intenţia sa de a ocupa fotoliul actualului primar Sorin Oprescu, reţinut pentru fapte de corupţie, se va concretiza "dacă va exista un sprijin din partea cetăţenilor, din partea unor partide noi sau vechi".

Cernea a mai spus că, în eventualitatea în care ar câştiga alegerile, "niciun leu din banii primăriei nu va mai merge către Catedrala Mânturii Neamului, ori către construcţia de noi biserici".


sursa: Agerpres

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close