Antena 3 CNN Actualitate Primăria Capitalei intenționează să acorde vouchere de 2.000 lei gravidelor pentru achitarea medicamentelor şi serviciilor

Primăria Capitalei intenționează să acorde vouchere de 2.000 lei gravidelor pentru achitarea medicamentelor şi serviciilor

Primăria Capitalei intenționează să acorde vouchere de 2.000 lei gravidelor pentru achitarea medicamentelor şi serviciilor
Sursa foto: FOTO: Facebook/ Gabriela Firea
28 Apr 2018   •   10:40

Primăria Capitalei vrea să acorde femeilor însărcinate, începând cu săptămâna a 10-a de sarcină, vouchere în valoare de 2.000 de lei pentru a asigura cheltuielile pe medicamentente, dar și analizele medicale necesare monitorizării sarcinii.

"Prin acest proiect femeile gravide vor beneficia, începând cu săptămâna a 10-a de sarcină, de vouchere în valoare de 2.000 de lei pentru cheltuielile cu eventuale tratamente medicamentoase şi analizele medicale necesare monitorizării şi ducerii la bun sfârşit a sarcinii", se arată în proiectul de hotărâre.

Femeile însărcinate cu vârste de peste 18 ani, cu domiciliul stabil în București sau cu viză de reședință de cel puțin șase luni, pot beneficia de aceste vouchere. 

Voucherele au fiecare o valoare de câte 1.000 de lei, împărţite fiecare în tichete de câte 50 de lei, acordându-se de două ori. Primul voucher se acordă după procesarea cererii, iar următorul după intrarea în a 24-a săptămână de sarcină. 

"Fiecare gravidă beneficiază de vouchere în valoare de 2.000 lei, indiferent de numărul feţilor. În cazul sarcinilor gemelare, valoarea voucher-ului nu se dublează", se mai arată în proiect.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: primaria capitalei vouchere
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close