Antena 3 Actualitate Primăria Capitalei s-a închis pentru consolidări. Noul sediu se află pe Splaiul Independenţei (VIDEO)

Primăria Capitalei s-a închis pentru consolidări. Noul sediu se află pe Splaiul Independenţei (VIDEO)

19 Mar 2010   •   14:57
Primăria Capitalei s-a închis pentru consolidări. Noul sediu se află pe Splaiul Independenţei (VIDEO)


Programul de lucru cu publicul al Primăriei Capitalei a fost suspendat, vineri, pentru că Primăria se va muta, luni în noul sediu. Clădirea veche de pe bulevardul Regina Elisabeta va fi consolidată timp de 3 ani.

Noul sediu al Primăriei Bucureşti va fi pe Splaiul Independenţei, 291-293. Mai precis, în apropierea staţiilor de metrou Grozăveşti şi Petrache Poenaru, fostă Semănătoarea.

Consilierii generali au aprobat încă de anul trecut închirierea noului sediu, unde Primăria va funcţiona pe perioada consolidării actualului sediu.

Începând de luni, însă, la sediul din bulevardul Regina Elisabeta va funcţiona câte un birou pentru fiecare direcţie, timp de două săptămâni. La noua clădire, cetăţenii vor avea la dispoziţie un birou unic pentru Relaţii cu Publicul.

Pentru a facilita accesul bucureştenilor la noua locaţie, RATB a înfiinţat şi o linie specială de transport. Linia 607 va face legătura între Piaţa Operei şi Semănătoarea Poarta 2.Antena 3


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close