Antena 3 CNN Actualitate Primăria din Târgiu Jiu, incendiată. Piromanul a fost prins

Primăria din Târgiu Jiu, incendiată. Piromanul a fost prins

Primăria din Târgiu Jiu, incendiată. Piromanul a fost prins
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    12 Noi 2011   •   21:59

Un om al străzii din Târgu Jiu s-a răzbunat pe primărie, de supărare că nu va mai avea unde să se adăpostească la iarnă. Bărbatul a dat foc uşii instituţiei, iar atacul a fost surprins de camerele de supraveghere ale poliţiei.

Sâmbătă dis de dimineaţă, piromanul a ajuns în faţa primăriei Târgu Jiu. Avea la el un bidon de plastic pe care abia îl umpluse cu benzină de la o benzinărie din apropiere. Câteva secunde mai târziu, preşul de la intrarea în primărie şi uşile instituţiei ardeau ca o torţă. Incendiatorul a fugit în aceeaşi direcţie din care venise.

Ajutaţi de doi poliţişti, care imediat după izbucnirea incendiului au ieşit din sediul poliţiei înarmaţi cu extinctoare, angajaţii primăriei au reuşit să stingă flăcările înainte ca uşile din lemn ale instituţiei să fie complet distruse de flăcări. Câteva minute mai târziu, incendiatorul a fost prins de poliţişti. A vorbit cu oamenii legii abia când şi-a mai revenit din beţie.

Când l-au prins pe bărbat, anchetatorii au rezolvat şi misterul incendierii mai multor garaje din cartierul Debarcader - incident petrecut cu doar câteva ore înainte de atacul de la primărie. Aveau de-a face cu acelaşi piroman.

Dacă va fi găsit vinovat, piromanul nu mai trebuie să-şi facă griji pentru o locuinţă pe timp de iarnă. Distrugerea prin incendiere se pedepseşte cu până la 15 ani de închisoare.

 



×
Subiecte în articol: primarie om al strazii foc benzina locuinta
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close