Antena 3 CNN Actualitate Primăria municipiului Sfântu Gheorghe va acorda ajutoare familiilor victimelor din accidentul de la Chilieni

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe va acorda ajutoare familiilor victimelor din accidentul de la Chilieni

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe va acorda ajutoare familiilor victimelor din accidentul de la Chilieni
Sursa foto: Foto: INTACT Images
08 Sep 2012   •   18:39

Familiile victimelor accidentului din localitatea covăsneană Chilieni, în urma căruia opt persoane şi-au pierdut viaţa şi una a fost rănită grav, vor primi ajutor din partea Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, conform Mediafax.
   
Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat, sâmbătă, că familiile victimelor accidentului produs în apropiere de satul Chilieni vor beneficia de ajutoare din partea Primăriei.
   
Primarul Antal a spus că acest sprijin va fi alocat din fondul de urgenţă şi urmează ca săptămâna viitoare să fie stabilită valoarea ajutorului.
   
Edilul a menţionat că luni va discuta cu organele competente pentru a vedea ce măsuri pot fi luate pentru prevenirea evenimentelor rutiere care au loc la trecerile la nivel cu calea ferată.
   
Opt persoane au murit şi una a fost grav rănită, după ce un tractor cu remorcă a fost lovit, sâmbătă după-amiază, de un tren de călători în apropierea localităţii covăsnene Chilieni.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Iulia Grigoraş, a declarat că primele informaţii arată că victimele accidentului erau din municipiul Sfântu Gheorghe.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close