Antena 3 CNN Actualitate Primăria vrea să construiască trei spitale noi în Bucureşti

Primăria vrea să construiască trei spitale noi în Bucureşti

Primăria vrea să construiască trei spitale noi în Bucureşti
Sursa foto: spital
15 Apr 2010   •   22:26

Bucureştiul va avea trei noi spitale, a căror piatră de temelie va fi pusă în septembrie. Pe lângă cele 18 spitale pe care primăria le are în administrare, primarul general mai vrea un spital special de pediatrie şi unul de stomatologie.

Primăria Capitalei a alocat în acest an peste 45 de miliane de euro pentru spitalele din administrare, dar şi pentru proiecte noi.

Unele spitale se construiesc, altele ar putea să dispară. Este şi cazul Spitalului Caritas, care a fost retrocedat în urmă cu cinci ani. Proprietarul cere o chirie de 63.000 de euro, faţă de 2000 de euro cât a plătit conducerea spitalului până acum. Însă discuţiile sunt abia la început

?Suntem într-o fază de tatonare, fiecare îşi expune pretenţiie şi noi posibilităţile. Sperăm să ajungem totuşi la un numitor comun? a declarat Bogdan Jansen, Directorul Spitalului Caritas.

Dacă nu vor cădea de acord în privinţa chiriei, reprezentanţii primăriei au în vedere şi soluţia repartizării medicilor de la Caritas în cele 18 spitale pe care primăria generală le are în administrare.

Antena 3

×
Subiecte în articol: spital primaria oprescu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close