Antena 3 Actualitate Primăria vrea să repare Podul Străuleşti, la peste trei luni de când o parte a acestuia s-a prăbuşit

Primăria vrea să repare Podul Străuleşti, la peste trei luni de când o parte a acestuia s-a prăbuşit

de S.T.    |    25 Iul 2018   •   18:25
Primăria vrea să repare Podul Străuleşti, la peste trei luni de când o parte a acestuia s-a prăbuşit

Primăria Capitalei vrea să repare Podul Străuleşti de la ieşirea din Capitală, la peste trei luni de când o parte a acestei construcţii s-a prăbuşit.

Dacă va fi aprobată de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti, investiţia se va ridica la peste 3 milioane de lei.

În luna aprilie, o parte a podului s-a prăbuşit.

„Podul Străuleşti este amplasat pe DN 1 A şi traversează Lacul Griviţa, la ieşirea din Bucureştii Noi, spre Muncipiul Târgovişte. La sfârşitul lunii aprilie 2018, partea superioară a zidului întros amonte-mal stâng s-a răsturnat, antrenând umpluturile de sub trotuar şi parţial de sub prima bandă de circulaţie. Această sistuaţie pune în pericol siguranţa circulaţiei rutiere şi a pietonilor, existând riscul ca fenomeul de alunecare a umpluturilor din rampă să se agraveze din cauza precipitaţiilor cuplate cu posibiltatea trecerii pe banda 1 a unor camioane grele”, se arată în expunerea de motive a proiectului de investiţie, aflat pe ordinea de zi a CGMB de joi.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: primaria capitalei pod

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close