Antena 3 CNN Actualitate Primărița unei comune din Bihor și soțul ei ar fi bătut și desfigurat un fost procuror

Primărița unei comune din Bihor și soțul ei ar fi bătut și desfigurat un fost procuror

Primăriţa comunei Brusturi, Livia Bârlău, şi soţul acesteia, Petre Bârlău, au fost ridicaţi, miercuri, şi conduşi în fața instanței pentru că ar fi bătut și desfigurat un fost procuror cu cleștele de tăiat lanțuri.

Primărița unei comune din Bihor și soțul ei ar fi bătut și desfigurat un fost procuror
Sursa foto: Facebook/Livia Barlau
de Redacția Antena 3    |    04 Noi 2021   •   10:04

Pe 29 septembrie, soții Bârlău l-ar fi bătut pe fostul procuror Ioan Bodogai, într-un magazin de materiale de construcţii, cu un cleşte de tăiat lanţuri.

În urma atacului, bărbatul a ajuns la spital plin de sânge, cu capul spart în trei locuri, cu braţele acoperite de plăgi şi cu piciorul rupt, potrivit publicației locale Bihoreanul.

Cândva, relația soților Bârlău cu fostul procuror ar fi fost una de prietenie, dar totul s-a schimbat după ce primăriţa i-ar fi promis un post în Primărie şi nu s-a ţinut de cuvânt. Într-un gest de răzbunare, fostul procuror i-a învățat pe consilierii din opoziție să scrie cereri de informaţii publice, ca să afle despre activitatea Primăriei, şi l-a reclamat pe soţul edilului la Direcţia Antifraudă pe motiv că cumpără şi revinde tractoare pe OLX, fără a plăti taxe.

În apărarea ei, Primărița Livia Bârlău a declarat, pentru publicația locală, că victima îi hărţuia de mai multe luni, iar în ziua altercaţiei ar fi intrat în magazin și i-ar fi ameninţat, dar şi că "arma" cu care fostul procuror a fost lovit fusese smulsă chiar din mâna lui.

Pentru fapta comisă, soții sunt acuzați de tentativă de omor și au fost reținuți pentru 24 de ore. În cursul zilei de azi, procurorul de caz va formula propunere de arestare preventivă a celor doi, a transmis pentru Antena 3 Sabău Gligor, prim-procuror la Parchetul Tribunalului Bihor.

×
Subiecte în articol: Bihor batut procuror
Parteneri
Incendiu la locomotiva cu abur a Trenului Regal! A luat foc în Gara Brașov
x close