Antena 3 CNN Actualitate Primark deschide primul magazin în România. Unde îl veți putea găsi

Primark deschide primul magazin în România. Unde îl veți putea găsi

Un nou magazin emblematic se va deschide in București spre sfârșitul acestui an și va marca intrarea grupului Primark pe cea de-a 15-a piață.

Primark deschide primul magazin în România. Unde îl veți putea găsi
de Laura Dinu    |    20 Ian 2022   •   11:57

Primark, retailer-ul internațional, și-a anunțat astăzi planurile de lansare în România prin deschiderea primului magazin în București, localizat în centrul comercial ParkLake, spre sfârșitul acestui an. În acest fel, retailerul marchează încă un reper important în continua sa extindere în Europa și SUA.

Noul magazin va marca intrarea Primark pe cea de-a patra piață central și est europeana, după  inaugurarea a magazinelor sale din Slovenia, Polonia si Republica Ceha din ultimii ani.

Primark, un retailer irlandez, a fost înființat in Dublin, Irlanda acum mai bine de 50 de ani si deține in prezent peste 400 de magazine pe 14 de piețe, oferind clienților produse de prima necesitate si articole de moda atractive la binecunoscutele preturi convenabile. 

Paul Marchant, CEO Primark, a declarat: „Suntem încântați de progresul planurilor noastre de extindere si de intrarea in premiera pe piața din România unde am rezervat un spațiu deosebit  într-un centru comercial popular din estul Bucureștiului. Reacția clienților din regiunea ECE la marca Primark a fost extrem de favorabilă și ne dorim foarte mult să continuam aceasta extindere. Sperăm ca romanii sa ne poată trece pragul înainte de sfârșitul acestui an.”

×
Subiecte în articol: primark
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close