Antena 3 CNN Actualitate Primarul comunei Nana, audiat astăzi în comisia parlamentară privind terenurile din Călăraşi

Primarul comunei Nana, audiat astăzi în comisia parlamentară privind terenurile din Călăraşi

Primarul comunei Nana, audiat astăzi în comisia parlamentară privind terenurile din Călăraşi
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Ian 2014   •   09:00

Primarul din comuna Nana va fi audiat astăzi de Comisia care anchetează modul în care Ioana Băsescu a cumpărat terenul din Călăraşi, cu un credit de aproape 1 milion de euro.

Până acum, au dat explicaţii în faţa comisiei reprezentanţi ai instituţiilor de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, ai Cărţii Funciare şi prefectul judeţului Călăraşi. Acesta din urmă a declarat că terenul cumpărat de familia Băsescu nu a aparţinut Institutului Fundulea.

"Din punctul meu de vedere, reconsitutuirea dreptului de proprietate s-a făcut legal în Nana. Restul tranzacţiilor, nu pot spune nimic, nu le-a făcut instituţia noastră. Înţelegerile private sunt private, instituţia prefectului nu are niciun amestec în înţelegerile lor", a mai declarat George Iacob, prefectul judeţului Călăraşi.

Prefectul a spus că nu i s-au cerut documente legate de achiziţia terenului de către fiica preşedintelui Traian Băsescu, Ioana Băsescu.

Comisia a fost înfiinţată pentru a verifica modul în care Ioana Băsescu, fiica preşedintelui, a cumpărat un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, cu un credit de aproape 1 milion de euro. 

×
Subiecte în articol: Ioana Basescu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close