Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Baia Mare, anunț despre ancheta cu privire la uciderea fetiței de cinci ani: ”Am finalizat un proiect de monitorizare video integrală”

Primarul din Baia Mare, anunț despre ancheta cu privire la uciderea fetiței de cinci ani: ”Am finalizat un proiect de monitorizare video integrală”

Primarul din Baia Mare, anunț despre ancheta cu privire la uciderea fetiței de cinci ani: ”Am finalizat un proiect de monitorizare video integrală”
06 Mai 2018   •   13:56

Primarul din Baia Mare a susținut o declarație de presă în care a vorbit despre modul cum se desfășoară ancheta în cazul fetiței de cinci ani care a fost ucisă cu bestialitate.

”Am dorit să această comunicare publică pentru a transmite câteva lucruri comunității noastre și tuturor celor interesați cum autoritățile din Baia Mare gestionează problemele cu care ne confruntăm pornind de la evenimentul tragic de acum câteva zile când o fetiță a fost ucisă. În cursul zilei de ieri, am finalizat un proiect de monitorizare video integrală a municipiului Baia Mare. Este vorba de un proiect cu 800 de camere video, proiect ridicat la nivelul de calitate și performanță cum îl are un oraș ca Londra. În primă fază, se vor monta aproximativ 100 de cameră video în zonele cu potențial infracțional. Acest lucru se va demara în următoarele două săptămâni.”, a spus edilul din Baia Mare.

×
Subiecte în articol: primar Baia Mare anunt
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close