Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Bușteni, surprins cu mâna într-un loc nepotrivit. Incidentul, de Ziua națională - FOTO

Primarul din Bușteni, surprins cu mâna într-un loc nepotrivit. Incidentul, de Ziua națională - FOTO

Primarul din Bușteni, surprins cu mâna într-un loc nepotrivit. Incidentul, de Ziua națională - FOTO
de M.Z.    |    02 Dec 2016   •   11:59

Gest neobișnuit al primarului din Bușteni. Obişnuit mai mult cu lumea neprotocolară a sportivilor şi prea puţin familiarizat cu sobrietatea de la Casa Regală, edilul Emanoil Savin s-a apropiat nepermis de mult de Principesa Maria, sora Principesei moştenitoare Margareta, ambele prezente de 1 decembrie, în Trenul Regal care a făcut o călătorie simbolică de la Sinaia la Sibiu, potrivit Adevărul.ro.

În momentul în care atât principesa Margareta cât şi sora ei, Maria, au coborât din tren în gara din Buşteni, primarul, vizibil emoţionat, le-a întâmpinat cu gesturi stângace. Atunci când principesa Margareta a primit un buchet de flori din partea unei fetiţe îmbrăcată în costum popular, Emanoil Savin a găsit de cuviinţă să scoată limba, cel mai probabil într-un gest inconştient. 

Într-o ipostază asemănătoare, a fost surprins primarul din Buşteni şi atunci când a condus-o pe Principesa Maria pe covorul roşu spre clădirea gării din localitate, unde membrii familiei regale au zăbovit pentru câteva minute. Mâna primarului s-a apropiat nepermis de mult de zona dorsală a principesei.

Foto: adevarul.ro

×
Subiecte în articol: busteni
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close