Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Călăraşi se scuză pentru că şi-a insultat alegătorii: Am fost provocat

Primarul din Călăraşi se scuză pentru că şi-a insultat alegătorii: Am fost provocat

Primarul din Călăraşi se scuză pentru că şi-a insultat alegătorii: Am fost provocat
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Sep 2010   •   11:52

Primarul din Călăraşi, Nicolae Dragu, care i-a făcut pe alegători ?javre? şi-a cerut scuze locuitorilor din Călăraşi. El susţine că a fost instigat de insultat de un grup de tineri instigaţi de PNL şi PSD, pe ai căror părinţi îi va amenda, informează Mediafax.

"Un grup de tineri care au fost instigaţi de PNL şi de PSD, care le-au dat să bea înainte de spectacol, au început să strige când am urcat pe scenă, m-au insultat. Ei au strigat cuvinte injurioase împotriva autorităţii locale, pentru că primarul reprezintă autoritatea locală. Mi-au adresat cuvinte injurioase şi am şi eu o anumită vârstă, am 61 de ani. Este umilitor şi jingitor. M-am simţit agresat şi atunci le-am adresat şi eu câteva cuvinte acestor inşi, potrivite comportamentului lor. Ce să fac? Dacă cineva te înjură, răspunzi cu aceeaşi monedă", a declarat Dragu.

Primarul susţine că a urcat pe scenă înaintea focului de artificii, dorind să le mulţumească localnicilor pentru că au fost prezenţi la festivităţile prilejuite cu ocazia Zilelor oraşului.

"Dar au fost aceşti tineri care au fost pregătiţi special să mă înjure. Eu nu m-am adresat locuitorilor Călăraşiului, ci celor 40-50 de copii cu vârste între 14 şi 18 ani. Eu am fost lider sindical mulţi ani de zile, mă cunosc zeci de mii de oameni şi ei ştiu că nu sunt aşa, dar o situaţie ca aceea te supără, faci gesturi pe care le regreţi. Ce rost avea să strige tinerii aceia împotriva primarului lor? Eu am vrut să fac ceva deosebit pentru toţi, patru zile de spectacol pentru ei. Este lipsit de bun simţ şi anacronic ce au făcut ei", a afirmat Dragu.

Dragu a mai spus că intenţionează să îi amendeze pe cei despre care afirmă că l-au provocat.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: primar Calarasi scuze
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close