Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Deta: Probabil că nu am fost un tată bun. L-aş ruga pe Bogdan să se predea

Primarul din Deta: Probabil că nu am fost un tată bun. L-aş ruga pe Bogdan să se predea

Primarul din Deta: Probabil că nu am fost un tată bun. L-aş ruga pe Bogdan să se predea
Sursa foto: Foto: dcnews.ro
27 Iul 2011   •   15:45

Reporterii Antenei 3 au obţinut, în exclusivitate, un interviu cu primarul din Deta, Petru Roman. Acesta a vorbit despre scandalul care a avut loc în Deta, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi despre situaţia în care se află cei doi fii ai săi. primarul a precizat că, din punctul lui de vedere, fiii lui nu reprezintă un pericol public.

Nu ştiu cum să vă explic în ce situaţie sunt. Eu sunt şi tată, sunt şi primar. Cei care au copii probabil că mă înţeleg şi ştiu prin ce trec. Nu e uşor să-ţi vezi copiii în situaţia în care sunt”, a declarat Petru Roman.

Primarul din Deta a lansat un apel către fiul lui cel mare, Bogdan, să se predea autorităţilor. „L-aş ruga pe Bogdan să vină să se predea, sunt convins că vina nu este atât de mare precum se prezintă”.

Dacă Bogdan mă vede, îl rog să se predea şi să colaboreze cu autorităţile statului. Ca tată, sunt alături de el, nu susţin ce a făcut, nu sunt de acord cu ce a făcut”, a insistat Petru Roman.

Primarul din Deta a precizat că, până în prezent, nu a reuşit să discute nici cu fiul său mic, Călin, care a primit mandat de arestare.

Referitor la calitatea sa de tată, Petru Roman a declarat: „Probabil că nu am fost un tată perfect. Nu am ştiut să apăs pedala atunci când a trebuit. (…) E greu să îl aduc pe Bogdan înapoi şi să-l fac să fie altceva. Mi-e teamă că şi Călin a alunecat pe alte căi”.

Cât despre scandal, primarul din Deta a dorit să precizeze: “Cei care au provocat au încercat să-i taie, răspunsul a fost pe măsură. Portarul spitalului i-a rugat pe cei tăiaţi să iasă cu săbiile afară din spital”.

 

×
Subiecte în articol: Deta
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close