Antena 3 Actualitate Primarul din Drobeta Turnu Severin, declarat incompatibil de ANI: Este şi avocat în Baroul Mehedinţi

Primarul din Drobeta Turnu Severin, declarat incompatibil de ANI: Este şi avocat în Baroul Mehedinţi

01 Iun 2011   •   15:18
Primarul din Drobeta Turnu Severin, declarat incompatibil de ANI: Este şi avocat în Baroul Mehedinţi
Sursa foto: Foto: primariadrobeta.ro
Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a fost declarat incompatibil de către ANI. În urma acestei decizii, primarul nu va mai putea candida pentru o funcţie publică în următorii trei ani de zile.

Agenţia Naţională de Integritate consideră că primarul Gheorghe Constantin este în incompatibilitate pentru că este şi avocat în Baroul Mehedinţi. După ce decizia a fost postată pe site-ul ANI, primarul Gherghe este de negăsit.

Prefectul judeţului Mehedinţi recunoaşte că a luat act de decizia ANI, dar neoficial. Astfel că nu poate pune decizia în aplicare până ce nu va avea pe masă deciziile oficiale.

Înainte cu o săptămână de alegerile pentru şefia PDL, primarul Severinului a organizat pentru Vaile Blaga o întâlnire unde au participat peste 200 de democrat-liberali din Mehedinţi. Şi acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care edilul a intrat în atenţia ANI.
 

×
Subiecte în articol: Drobeta Turnu Severin ANI
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close