Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Giurgiţa alocă 15 miliarde pentru toaleta grădiniţei şi patru porţi de fotbal

Primarul din Giurgiţa alocă 15 miliarde pentru toaleta grădiniţei şi patru porţi de fotbal

Primarul din Giurgiţa alocă 15 miliarde pentru toaleta grădiniţei şi patru porţi de fotbal
Sursa foto: Foto: VideoNews
17 Iun 2011   •   21:50

Cum pui pe butuci bugetul unei comune cu 3.000 de suflete? O laşi pe mâna primarului.

În cârdăşie cu contabilul şi cu viceprimarul, alesul local din Giurgiţa - o comună cu străzi neasfaltate, fără apă curentă - a reuşit să cheltuie 15 miliarde pe toaleta grădiniţei, patru porţi de fotbal, 200 de furtunuri de pompieri şi cloramină cât pentru toata Oltenia.

Vasile Mitrică e primar în Giurgiţa din 2006. Om cu carte s-a implicat, la început, în atragerea de fonduri europene, în modernizarea comunei, aşa cum orice bun edil face. Un an a durat până s-a rupt filmul. Începând cu 2007, Primăria Giurgiţa a început seria unor achiziţii bizare

Şi cum cine-mparte, parte-şi face, primarul nu avea cum să nu se considere pe sine un bun al comunităţii. Aşa că a investit inclusiv în el însuşi.

Primarul şi contabilul au fost prezentaţi azi judecătorului. Iar acesta a decis să-i trimită 29 de zile la răcoare. Şi, ca să vezi ce mică-i Oltenia, procurorii nu exclud ca în spatele firmei care a primit majoritatea contractelor primăriei Giurgiţa să fie chiar Bercea Mondial.

Viceprimarul rămâne să gestioneze bugetul Primăriei. Nu de alta, dar nu mai e niciun pericol. Nu mai sunt bani de cheltuit.

 


×
Subiecte în articol: primar toaleta
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close