Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Năvodari, acuzat că a tăiat cablul TV din oraş. Edilul nu ar fi vrut ca oamenii să vadă Antena 3

Primarul din Năvodari, acuzat că a tăiat cablul TV din oraş. Edilul nu ar fi vrut ca oamenii să vadă Antena 3

Primarul din Năvodari, acuzat că a tăiat cablul TV din oraş. Edilul nu ar fi vrut ca oamenii să vadă Antena 3
19 Oct 2015   •   10:40

Caz incredibil în Năvodari. Primarul de acolo ar fi dat ordin să se taie cablul TV pentru ca oamenii să nu vadă ancheta colegilor noştri de la "În Premieră" despre cum tabăra din Năvodari a ajuns o ruină şi o ţintă pentru rechinii imobiliari. 

Contactat de Antena 3, primarul din Năvodari a închis iniţial telefonul, când a auzit despre ce este vorba. 

Alex Nedea, jurnalistul Antena 3 care a realizat ancheta despre tabăra Năvodari, a explicat: "Noi avem emisiunea la 9 seara. La 7, am primit un telefon din Năvodari şi mi s-a spus că, din surse sigure, primarul urmează să taie cablul în tot oraşul. Părea o glumă. Nu credeam că există o mică Coreea de Nord în România. Adică să fie cineva în stare să taie cablul într-un oraş întreg. Nu am crezut, dar la ora 9 fără 10 oamenii m-au sunat din nou disperaţi că nu pot să vadă emisia în Năvodari. Şi am început să sun şi eu mai mai multe persoane diferite care nu aveau legătură unul cu celălalt, care erau la companii de cablu diferite, şi toţi spuneau "da, domnule, nu mai văd nimic la televizor, sunt purici sau un ceas. Atunci bănuiala mea a început să prindă contur, că cineva chiar a tăiat cablul în Năvodari". 

Vedeţi aici reportajul În Premieră care arată cum  ajuns Tabăra Năvodari o ţintă pentru rechinii imobiliari

În cele din urmă, primarul Nicolae Matei a acceptat să intre în legătură telefonică la Antena 3, spunând că nici el nu a avut semnal. În plus, a început să lanseze acuzaţii grave la adresa postului nostru de televiziune.


Primarul din Năvodari, Nicolae Matei, a încercat să o determine pe Carmen Avram să nu difuzeze reportajul despre taberele din Năvodari. Cum demersurile sale au eşuat, edilul ar fi dat ordin să se întrerupă furnizarea serviciilor de cablu în oraş. 
 
Primarul a dat vina pe un fost angajat al Primariei, care ar avea interes să-i facă rău, apoi s-a dezlănţuit împotriva Antena 3.






×
Subiecte în articol: In premiera carmen avram
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close