x close

Primarul din Piatra Neamţ crede că presa a pornit o campanie de denigrare a sa şi a oraşului

de Observator    |    19 Noi 2010   •   23:50
Primarul din Piatra Neamţ crede că presa a pornit o campanie de denigrare a sa şi a oraşului 310 Foto: Mediafax

Primarul de Piatra-Neamţ vede o posibilă conspiraţie politică în asasinatul de duminică din oraşul său! Pinalti este nemulţumit pentru că numele său a fost legat de cel al unor interlopi! Apropo de interlopi. Răposatul Gheorghiţă Mararul, cel apărat de şeful poliţiei nemţene a fost cercetat într-un dosar legat de un poliţist bătut în scara blocului. Dosar rămas cu autor necunoscut!

Asta, pe hârtie. Mai exact, într-un sondaj de opinie realizat de Uniunea Europeană pe banii primăriei, oraşul e campion la siguranţa cetăţenilor. E pe locul 6 în Europa! Desigur, în sondaj nu apare nimic despre reglările de conturi din ultimii ani rezolvate prin incedierea maşinilor şi a hotelurilor.

Gheorghe Stefan spune că presa a pornit o campanie de denigrare a sa şi a oraşului. Că la Piatra-Neamţ nu e o situaţie tocmai roz o susţine chiar preşedintele României!

Dovada acestor relaţii dintre poliţie şi interlopi este cazul unui poliţist din Neamţ bătut de un necunoscut! Întâmplător sau nu, în aceeaşi perioadă, ofiţerul îl cerceta pe Gheorghiţă Mararu!

Despre dosarele cu autor necunoscut, relaţiile dintre poliţie şi interlopi Corpul de Control al Ministerului de Interne va face un raport complet până săptămâna viitoare. În funcţie de aceste date, ministrul de Interne Traian Igaş a anunţat că va lua o decizie.

 

Citeşte mai multe despre:

Piatra Neamt scandal primar Aurelian Soric
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati