Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Tărtăşeşti, acuzat că a agresat fizic un fost angajat (VIDEO)

Primarul din Tărtăşeşti, acuzat că a agresat fizic un fost angajat (VIDEO)

Primarul din Tărtăşeşti, acuzat că a agresat fizic un fost angajat (VIDEO)
Sursa foto: Batut
11 Dec 2009   •   10:12

Bătaie la primăria Tărtăşeşti. Un fost angajat susţine că a fost agresat de primar şi de şoferul acestuia. Nu este însă pentru prima dată când edilul este implicat într-un conflict. Acum două luni un consilier local îl acuza pe primar de violenţe. Poliţia a fost sesizată şi de această dată şi a demarat o amplă anchetă.

Întreaga scenă s-a petrecut în holul primăriei din Tărtăşeşti, acolo unde orice nemulţumire pare rezolvată în legea pumnului. Un fost lucrător în cadrul primăriei la Serviciul de urbanism îl acuză pe primar şi pe soferul acestora ca l-au lovit.

Omul a povestit poliţiştilor că a venit în clădirea instituţiei pentru a ridica acte de la Serviciul contabilitate, dar la un moment dat ar fi fost agresat. ?Stăteam la contabilitate în birou şi m-am trezit cu primarul şi cu şoferul lui, şoferul primăriei, de fapt. Pur şi simplu, m-au luat la palme de acolo şi pe hol m-au pocnit cu pumnii în faţă?, spune victima, Alexandru Simionescu.

În urma incidentului edilul localităţii era de negăsit. În schimb, şoferul a încercat să îi oprească pe jurnaliştii ajunsi la faţa locului. Unul dintre operatori a fost chiar lovit de către angajatul primăriei.

Şi nu este pentru prima dată când primarul este implicat într-un incident. Acum două luni edilul s-a luat la harţă cu un consilier local. Poliţia a demarat anchetă în acest caz.



Antena 3

×
Subiecte în articol: primar
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close