Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Techirghiol vrea să joace la Loto din banii publici ca să-şi finanţeze proiectele (VIDEO)

Primarul din Techirghiol vrea să joace la Loto din banii publici ca să-şi finanţeze proiectele (VIDEO)

Primarul din Techirghiol vrea să joace la Loto din banii publici ca să-şi finanţeze proiectele (VIDEO)
12 Oct 2010   •   09:13

Un primar din România a găsit o soluţie inedită, pentru a-şi pune în aplicare proiectele europene. Vrea să-şi convingă consilierii să joace la Loto 6 din 49. Cu banii pe care speră să-i câştige astfel, primarul localităţii constănţene Techirghiol spune că ar putea să finalizeze o serie de proiecte pentru care a obţinut deja finanţare europeană.

Primarul din Techirghiol ar avea nevoie de 3 milioane de euro, bani pe care nu-i are. Dar edilul a câştigat recent la loto 200 de lei şi crede că norocul îi poate surâde din nou. Numai că de data aceasta vrea ca biletul să fie platit din indemnizaţia consilierilor locali.

Ideea primarului are deja un prim susţinător. ?Mi se pare o idee fructuoasă pentru Consiliul Local . Nu avem bani de cofinanţări pentru toate proiectele şi e şi asta o şansă la un milion să facem banii necesari?, consideră Adriana Şlincu, viceprimarul din Techirghiol.

Localnicii în schimb, nu văd cu ochi buni ideea.

Primarul speră că toţi consilierii vor fi de acord cu el. Le va cere acordul la următoarea şedinţă de consiliu.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: primar loto
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close