Antena 3 CNN Actualitate Primarul dintr-o comună constănţeană a ajuns cu ochii vineţi la spital. Poliţistul i-a aplicat legea pumnului, după ce a aflat că se iubea cu soţia lui

Primarul dintr-o comună constănţeană a ajuns cu ochii vineţi la spital. Poliţistul i-a aplicat legea pumnului, după ce a aflat că se iubea cu soţia lui

Primarul dintr-o comună constănţeană a ajuns cu ochii vineţi la spital. Poliţistul i-a aplicat legea pumnului, după ce a aflat că se iubea cu soţia lui
de O.P.    |    04 Dec 2013   •   06:11

Tot o amantă a băgat şi un primar în spital.  Femeia era soţia poliţistului din comuna Ghindăreşti din judeţul Constanţa. Amanatul ei era chiar edilul.

Cum omul legii nu putea asista pasiv la o astfel de nedreptate a decis să pună lucrurile la punct. Nu oricum, ci a aplicat legea. Cea a pumnului.

Aşa că l-a luat la bătaie pe edil până i-a spart o arcadă şi i-a învineţit ochii. Primarul a ajuns la spital iar poliţistul pe mâna colegilor săi.

Primarul spune că nu este prima dată când ia bătaie de la poliţistul din sat. De fiecare dată însă, agentul a scăpat basma curată pentru că n-au existat martori la scandal. De această dată, omul legii i-a aplicat edilului o corecţie chiar sub ochii sătenilor.

Sătenii spun că mărul discordiei dintre cei doi ar fi soţia poliţistului. Agentul bănuieşte că femeia îl înşală cu edilul.

Poliţistul este anchetat acum de colegii săi.

Pedeapsa pe care o va primi poliţistul, dacă va fi găsit vinovat, va fi influenţată şi de gravitatea rănilor pe care i le-a provocat edilului.

×
Subiecte în articol: primar
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close