x close

Primarul din Drobeta-Turnu Severin, izolat la domiciliu din cauza coronavirusului

de A.M.P    |    25 Feb 2020   •   14:51
Primarul din Drobeta-Turnu Severin, izolat la domiciliu din cauza coronavirusului 482 Marius Screciu/Facebook

Primarul din Drobeta Turnu Severin a fost izolat la domiciliu, după o vizită de lucru în nordul Italiei, din pricina epidemiei de coronavirus.

Primarul Marius Screciu și alți 12 funcționari publici și consilieri locali au fost plasați în carantină la domiciliu, după ce au fost într-o delegaţie la Milano, în perioada 15-19 februarie, scrie Adevarul.

Delegaţia s-a întors din Italia joi, 20 februarie, însă oficialii DSP Mehedinţi au luat măsura izolării la domiciliu abia după patru zile de la întoarcerea în țară.

Practic, timp de patru zile, cele 13 persoane au circulat fără restricţii. 

„Am solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Mehedinţi să verifice şi să ia măsurile care se impun în toate situaţiile pe care le înregistrăm în momentul de faţă în judeţul Mehedinţi. De exemplu, o delegaţie de la Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a fost într-o vizită de lucru în nordul Italiei, mai precis în oraşul Milano, ca să vadă o centrală termică în cogenerare, care foloseşte drept combustibil deşeurile municipale. Angajaţii Primăriei s-au întors joia trecută din delegaţie”, a declarat prefectul de Mehedinţi, Cristinel Pavel.

La această oră, în Mehedinţi sunt izolate acasă şi monitorizate de medici 20 de persoane revenite în ultimele două săptămâni din Italia sau din China.
 

Citeşte mai multe despre:

Marius Screciu coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati