Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Drobeta-Turnu Severin, izolat la domiciliu din cauza coronavirusului

Primarul din Drobeta-Turnu Severin, izolat la domiciliu din cauza coronavirusului

Primarul din Drobeta Turnu Severin a fost izolat la domiciliu, după o vizită de lucru în nordul Italiei, din pricina epidemiei de coronavirus.

Primarul din Drobeta-Turnu Severin, izolat la domiciliu din cauza coronavirusului
Sursa foto: Marius Screciu/Facebook
25 Feb 2020   •   14:51

Primarul Marius Screciu și alți 12 funcționari publici și consilieri locali au fost plasați în carantină la domiciliu, după ce au fost într-o delegaţie la Milano, în perioada 15-19 februarie, scrie Adevarul.

Delegaţia s-a întors din Italia joi, 20 februarie, însă oficialii DSP Mehedinţi au luat măsura izolării la domiciliu abia după patru zile de la întoarcerea în țară.

Practic, timp de patru zile, cele 13 persoane au circulat fără restricţii. 

„Am solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Mehedinţi să verifice şi să ia măsurile care se impun în toate situaţiile pe care le înregistrăm în momentul de faţă în judeţul Mehedinţi. De exemplu, o delegaţie de la Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a fost într-o vizită de lucru în nordul Italiei, mai precis în oraşul Milano, ca să vadă o centrală termică în cogenerare, care foloseşte drept combustibil deşeurile municipale. Angajaţii Primăriei s-au întors joia trecută din delegaţie”, a declarat prefectul de Mehedinţi, Cristinel Pavel.

La această oră, în Mehedinţi sunt izolate acasă şi monitorizate de medici 20 de persoane revenite în ultimele două săptămâni din Italia sau din China.
 

×
Subiecte în articol: Marius Screciu coronavirus
Parteneri
Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu. Eclipse şi karmă!
x close