Antena 3 Actualitate Primarul Iașiului, Mihai Chirica, se testează săptămânal pentru coronavirus: „Trebuie să te gândești la sănătatea ta”

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, se testează săptămânal pentru coronavirus: „Trebuie să te gândești la sănătatea ta”

20 Mar 2020   •   10:29
Primarul Iașiului, Mihai Chirica, se testează săptămânal pentru coronavirus: „Trebuie să te gândești la sănătatea ta”
Sursa foto: Mihai Chirică/ Facebook

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a declarat la un post local de televiziune că își face săptămânal testul pentru coronavirus, motivând că nu vrea să-și pună în pericol nici sănătatea, și nici colegii, în calitate de primar și coordonator al Situațiilor de Urgență pe Municipiul Iași.

„Trebuie să te gândești la sănătatea ta. Până la urmă, nu știi cum este omul din față. Pare că este sănătos, așa cum par și eu. Eu o singură chestie spun. Că în calitate de primar și coordonator al Situațiilor de Urgență pe Municipiul Iași, mi-am făcut testul și ieri și îl fac săptămânal, ca să nu-mi infectez colegii”.

În România, testarea pentru coronavirus se face doar în cazuri strict stabilite de autoritățile sanitare: sunt testați doar cei cu simptome și contactele lor, în urma anchetei epidemiologice, precum și cei veniți din străinătate, din „Zonele Roșii”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close