Antena 3 CNN Actualitate Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, audiat la sediul DNA

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, audiat la sediul DNA

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, audiat la sediul DNA
Sursa foto: sediu DNA
08 Mai 2009   •   11:57

Ilie Penescu, fratele lui Cornel Penescu, finanţatorul clubului FC Argeş, a fost audiat, vineri, la serviciul teritorial Piteşti al DNA.

Primarul Piteştiului Tudor Pendiuc se află şi el de aproximativ două ore la sediul DNA Piteşti. Este foarte probabil sa fie audiat în cazul Penescu.

La intrarea în sediul instituţiei, a declarat că nu ştie motivul pentru care a fost chemat."Nu ştiu de ce am fost chemat, o să vedem după întâlnire", a spus Pendiuc.

Decizia de eliberare din arest preventiv a vicepreşedintelui autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Marcel Lică, va fi luată luni.

Instanţa a fixat, vineri, cauţiunea la 10.000 de lei. Marcel Lică a fost adus dimineaţă, la Tribunalul Argeş, pentru a-şi face cunoscută cererea de eliberare pe cauţiune, iar după fixarea de către instanţă a sumei pentru cauţiune el s-a întors în arestul Poliţiei Judeţene Argeş.

Arbitrii Marcel Savaniu şi Sorin Corpodean şi vicepreşedintele autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Marcel Lică, au fost arestaţi preventiv, în 23 aprilie, pentru 29 de zile, de Tribunalul Argeş, sub acuzaţia de luare de mită.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: luare de mita
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close