Antena 3 CNN Actualitate Primarul Onţanu a ordonat firmelor din sectorul 2 să "doneze" 100.000 de sarmale de 1 decembrie

Primarul Onţanu a ordonat firmelor din sectorul 2 să "doneze" 100.000 de sarmale de 1 decembrie

Primarul Onţanu a ordonat firmelor din sectorul 2 să "doneze" 100.000 de sarmale de 1 decembrie
de M.T.    |    28 Noi 2013   •   16:25

Anul acesta, de Ziua Naţională, Neculai Onţanu pune la bătaie nu mai puţin de 100.000 de sarmale, cu 33.000 mai multe decât a oferit anul trecut. 

Onţanu a mobilizat toate forţele din primărie pentru ca pomenile să fie cât mai generoase. Poliţia locală a Sectorului 2 este direct responsabilă cu strângerea sarmalelor de la agenţii economicii copleşiţi de numărul imposibil solicitat de primărie.

Nu mai puţin de 20 de firme din Sectorul 2 au fost somate să livreze sarmale de ziua naţională.

Reporterii Antenei 3 au încercat să verifice gradul de îndeplinire a producţiei de sarmale.

Pentru unii, telefonul de la primărie pare sfânt. Cocoşaţi şi aşa de numărul prea mare al comenzii, ei se tem să refuze.

Toată această acţiune este coordonată de poliţia locală sector 2, la cel mai înalt nivel. Chiar unii dintre agenţii economici sunt cei care au dezvăluit situaţia.

La fiecare convorbire telefonică a intrat în scenă persoanjul Daiana. Este vorba despre Daiana Tansescu, Şeful direcţiei de Control al poliţiei Locale sector 2. Dată de gol, aceasta a început cu ameninţările.

Sarmalele vor fi servite de primărie în corturi amenajate special în toate zonele sectorului 2. Pe lângă mâncare, bucureştenii vor primi gratuit din partea primăriei şi pahare cu ţuică fiartă.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close