Antena 3 CNN Actualitate Primarul oraşului Borşa oferă 10.000 de euro celor care îl sprijină să combată consumul de droguri

Primarul oraşului Borşa oferă 10.000 de euro celor care îl sprijină să combată consumul de droguri

Primarul oraşului Borşa oferă 10.000 de euro celor care îl sprijină să combată consumul de droguri
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
21 Oct 2012   •   17:45

Primarul oraşului Borşa, Toader Mihali a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care oferă o recompensă de 10.000 de euro celor care-l sprijină să combată fenomenul consumului de droguri în rândul tinerilor din oraş.
   
Primarul oraşului Borşa, Toader Mihali a declarat, duminică, pentru Agerpres, că ideea postării i-a venit după ce mai mulţi cunoscuţi i-au povestit că în rândul tinerilor din oraş s-ar consuma droguri.
   
'Pare o propunere excentrică, însă sper că sub acestă formă să vin în sprijinul celor contribuie la combaterea consumului de substanţe interzise în rândul tinerilor' a spus Toader Mihali.
   
El a subliniat că 'ţine foarte mult la tineri' pe care doreşte să-i vadă 'sănătoşi şi înţelepţi'.
   
'Câţiva părinţi neidentificaţi au trecut pe la mine prin primărie cu pretext de diferite probleme banale, dar grăbiţi fiind să plece, mi-au şoptit ca prin cercul adolescenţilor se comercializează substanţe interzise! ţin foarte mult la tineri, pentru că ei sunt viitorul şi doresc ca aceştia să fie sănătoşi şi înţelepţi. Toţi părinţii trebuie să luptăm împotriva acestui lucru necurat înainte de a fi prea târziu. Iar voi tinerii, alegeţi să mă ajutaţi să combat acest lucru ilegal şi să prind făptaşi, dacă există. Garantez confidenţialitate absolută şi 10.000 € cash recompensă' , spune primarul oraşului Borşa, Toader Mihali pe pagina sa de Facebook.
   
El a adăugat că plata potenţialilor informatori se va face din resursele personale, neimplicând bugetul local.

×
Subiecte în articol: primar recompensa consum droguri consum resurse
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close